top of page

Diensten

VergunningVerleend heeft jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende architectenbureaus, gemeentehuizen en in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd om van uw droom een realiseerbaar plan te maken. Wij zorgen dat uw plan binnen verschillende kaders past zoals bouwregelgeving, budget en technische mogelijkheden.

Aanbouw vergunning verleend.png

Vergunningen

VergunningVerleend is ervaren met regelgeving. Wij zijn bedreven met (afwijkingen van) het bestemmingsplan, welstandsvraagstukken, monumentenregels, bouwbesluit, activiteitenbesluit en andere regelgeving. Onze missie is “waar een wil is, is een weg”. Eerlijk is eerlijk, soms pakt het anders uit. Wij zijn in staat andere mogelijkheden aan te dragen en vaak vinden we zo een andere oplossing.

bouwplannen.png

Bouwplannen

Daarnaast kunnen wij de bouwkosten berekenen en monitoren, zodat onverwachte verassingen zoveel mogelijk worden voorkomen. In de ontwerpfase kunnen we op basis van globale bouwkostenberekeningen de wensen en mogelijkheden op elkaar afstemmen. Onze medewerkers hebben vele jaren (bouw)technische ervaring. Wij vertalen uw droom naar een efficiënt bouwsysteem en werken alle benodigde details uit. Wij zorgen voor een bouwbaar plan.

Tekening Vismarkt.png

Bouwtekeningen

Een realistisch bouwplan is volgens ons technisch haalbaar, heeft een realistisch kostenplaatje en is voorzien van juridische toestemming om het (bouw)plan uit te voeren. Wij hebben een ruime ervaring in het ontwikkelen van realistische (bouw)plannen. Na het regelen van de omgevingsvergunning kunnen we u met raad en daad bijstaan in de werkvoorbereidings- en bouwfase.

Waddengenot VV.png

Ontwerpfase

Wij onderzoeken wat organisaties doen om relevant en concurrerend te opereren in deze snel veranderende wereld en analyseren welke aanpak het beste werkt. Vervolgens stellen we een strategie op met behulp van smart tools en globale fondsen om de implicaties van alle keuzemogelijkheden te begrijpen. Neem contact op voor meer informatie over hoe deze service u kan helpen.

Diensten: Diensten
bottom of page