top of page

Architecten  & bouwkundig adviesbureau

Vergunning Verleend heeft de uitgebreide branchekennis die nodig is om je te helpen bij het oplossen van de meest complexe problemen.. Met trots kunnen we zeggen dat we sinds onze start in 2011 elk jaar weer een grotere lijst van terugkerende en nieuwe klanten hebben. Wilt u zelf de expertise van Vergunning Verleend ervaren? Bel ons vandaag nog en laten we bespreken wat we voor je kunnen doen.

Wie wij zijn: Tekst
Profiel wout.png

Wouter van Wijk

Manager Vergunningen

Wouter biedt de uitgebreide mogelijkheden en branchekennis die nodig zijn om je te helpen bij het oplossen van de meest complexe problemen van je plannen. Ruim tien jaar geeft Wouter advies, en begeleiding in het hele traject vergunningen. Bij Gemeentes en zijn eigen onderneming.

Wie wij zijn: Over
Wie wij zijn: Over
Profiel Simon.png

Simon Duns

Sales manager 

Simon heeft jarenlange ervaring in de retail en kan zich uitstekend verplaatsen in de wensen van de klant.

Hij zorgt ervoor dat het vergunningen en bouwtraject op het juiste moment wordt ingezet en is aanpreekpunt tijdens het hele proces. Bel of mail Simon gerust als je vragen hebt.

Wie wij zijn: Over
AAA b&w.jpg

Antoneth Ayaton

Bouwkundig tekenaar

Antoneth is de nieuwste aanwinst van het team. En heeft internationale ervaring; van Dubai tot  Singapore en de Filippijnen. Zij weet met haar bouwkundige know-how én als architekt precies hoe je een plan secuur uitgewerkt krijgt op papier. Zij is tevens gespecialiseerd in het realiseren van 3D tekeningen en impressies. 

Wie wij zijn: Over
unnamed.jpg

Erik van der Laan

Architekt 

Erik is samen met Wouter de grondlegger van Vergunning Verleend. Hij heeft jarenlange ervaring als architekt en is een ervaren ontwerper op het gebied van woningbouw en zorg. Zijn focus ligt bij het bouwsysteem, duurzaamheid, hergebruik en procesbeheersing.

bottom of page